maanantai 24. tammikuuta 2011

minä minä minä =)

Haluisin kertoo nyt itestäni vähän enemmä mun tyylistä, musamausta ja mitä oikee telkkarista seurailen. Elikkäs.

Telkkarii katon silleen aika paljon, koska tykkään tosi paljon kaikista suomalaisista sarjoista ja tosi-tv jutuista. Katon melkee kaikki suomalaisia sarjoja mitä teeveestä nyt tulee. Tykkään kattoo myös elokuvia, joita telkkarista tulee. Mun lempparileffoihin kuuluu esim. Tyttö sinä olet tähti, Sisko tahtoisin jäädä, Napapiirin sankarit ja sit kaikki Disney leffat on ihania =) ja sit kaikki romanttiset komediat on ihania ja kyllä mä katon myös mielelläni vähän rajumpiakin leffoja =) Lempparinäyttelijät on ehdottomasti Pamela Tola ja Jussi Vatanen ! Ja monet muut myös =)Kuva on leffasta Napapiirin sankarit ja näyttelijät kuvassa on:
Jussi Vatanen, Jasper Pääkkönen ja Timo Lavikainen

Musaa kuuntelen melkeen kokoajan, mulla on mp3-soitin, mutta sitä on tullu käytettyä viimme aikoina vähemmän kun puhelimessa on hyvä soitin ja se on niin kätevä kun puhelimen muistaa ottaa aina mukaan :D Kuuntelen useimmiten Nrj:ltä ja Voice:lta tulevaa musaa eli aika massan mukana menen musiikkimaun suhteen, mutta minkäs voi kun se on niin hyvää! =) Lempiartistia tai bändiä mulla on niin monta, että en jaksa tähän kaikkia luetella, mutta esim. Taio Cruz, Pittbul, Rihanna, David Quetta, Jenni Vartiainen jne. =))


Taio Cruz


The Black Eyed Peas

Vaatemakuni on aika tavallinen ja rento.Yleensä vedän kouluun vaan legginsit, lökärit tai farkut.Rakastan vaatteita toosi paljon ja niitä mulla on ihan tarpeeksi, mutta aina tulee laitettua ne samat mukavat vaatteet päälle. Huomenna voisin laittaa sitten asukuvaa. =)  En käytä melki koskaan hameita, ei oo oikeen mun juttu. Sitten bileisiin pukeudun aina paremmin. Meikkaan aika vähän, vaikka se on kivaa niin aamulla ei ole aikaa laittautua kauaa, oon tosi aamuuninen niin tulee melkein aina kiire :D Vaatteni ostan aika pitkälti Ginasta, H&M:ltä ja Jim&Jill:stä. Kenkiä ostan kaikista kaupoista joissa on vaan hyviä =) tykkään kengistä! Mulla on niitä monta paria. =)

Toivottavasti ei tullu kauheen sekava :D Tämmöstä harjottelua tää on vielä kun vasta neljäs postaus, mutta eiköhä tää ala tästä sujumaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti